> En Blogcu: Etli Butlu Gerçek Güzel Kadınlar

27 Ocak 2016 Çarşamba

Etli Butlu Gerçek Güzel Kadınlar

38 Beden üstü 'gerçek ve güzel' kadınlar
Kim demiş balık etli kadın güzel değil diye!

Kate Moss, Natalie Portman, Adurey Hepburn sıfır beden ve narin fizikleri çok güzel. Ama kıvrımlı, yuvarlak hatlı, minimum 38 beden ölçülerindeki Scarlett Johansson’ın güzel olmadığını kim söyleyebilir?

Scarlett Johansson, nam-ı değer ScarJo, daha sadece 21 yaşındayken bir röportajında, göğsünü gere gere asla 36 beden olmayı düşünmediğini söyledi. Defalarca "Dünya'nın En Seksi" kadını listelerinde birinci çıkan ScarJo'muzun bedeni 38, boyu 160 cm ve kilosu 57- 61 arasıda değişiyor.

Christina Hendricks: Mad Men'in kızıl bombası. Christina'nın boyu 171 cm kilosu 73 kg ve bedeni de 44 bedenmiş. Gördünüz mü 44 beden çok çok seksi bir rakam olabiliyor.

Eva Mendes: Hollywood'daki Latin ırkının en güzel temsilcisi. Eva'ya göre kıvrımlı olmanın tek kötü yanı, bazı modellerdeki giysilerin kendisine kesinlikle yakışmaması. Eva'nın boyu 168 cm ve kilosu 56-60 arasında değişiyor.

Mariah Carey: Dönem dönem çok zayıflasa da, akıllarda genelde kıvrımlı haliyle kalan kadınlardan. Uzun bal rengi saçları, melez teni ve seksi kıvrımları ile Mariah çoktan ikonik bir seviyede. Mariah Carey'in boyu 175 cm, kilosu 66 ile 70 arasında değişiyor. Beden ölçüsü ise 40 beden

Kate Winslet: Kendisi balık etli olduğu gibi diğer kızları da bu konuda cesaretlendiriyor. Hatta geçen yıl kapak fotoğrafını değiştirip, görüntüsünü daha ince hale getiren bir dergiden şikayetçi bile oldu. Vücudunun üçte birine indirildiğini ve gerçek kadınların poposu ve bacakları olduğunu söylerek feministlerin ve balık etli severlerin gönlünde tahtını perçinledi. Kate Winslet'in boyu 169 cm, kilosu 63 kg. Beden ölçüsü ise 42 beden.

Jennifer Lopez: "Jenny from the Bronx" iken, Bronx'taki ufak mahallesinde lakabı "La Guitarra" imiş. Yani Türkçe’si gitar.  JLo'nun kilosu ve fiziği konusunda en ufak güvensizliği yok. Glamour dergisine verdiği bir röportajda, kilo vermesini söyleyen menajerini kovduğunu gururla anlatmaktan çekinmedi. JLo'nun boyu 165 cm kilosu 59 kg. Beden ölçüsü 38 ve 40 arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder