> En Blogcu: Un olmadan Kayınvalidesi öğretti, şimdi herkes bu tarifi ister

4 Mayıs 2022 Çarşamba

Un olmadan Kayınvalidesi öğretti, şimdi herkes bu tarifi ister


Unsuz, kayınvalidesi öğretti, şimdi kimsenin bir tarifi sorması, bir kez göstermeye karar verdim.
Her zaman pişirmek isteyeceksin! İnanılmaz derecede basit ve lezzetli tarifler. Şimdiye kadar yediğim en iyisi. Lezzetli ve basit bir tarif sizi eşsiz bir tat ile şaşırtacaktır. Bu inanılmaz lezzetli sızıntı ile ailenizi şaşırtın. Aşkla yemek! 
 Lütfen dilinizdeki altyazıların kilidini açın
Tarif ve Malzemeler:
2 kupa yıkanmış pirinç (400 gr)
4 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı tuz
Düşük ateşte pişirin
Sıvı buharlaşmadan önce
Bir tabağa koyun ve hafifçe soğumaya bırakın
1 soğan kesim
bitkisel yağda kızartma
400 g kıyılmış et
tuz
Yer karabiber
Tadı için et baharatı
Orta ateşte pişirin
50 ml erimiş tereyağı (5 yemek kaşığı)
3 yumurta
Karışım
Cling filmi küçük bir plaka üzerine yerleştirin
Pirinci eşit şekilde dağıtmak
1-2 çorba kaşığı doldurma
dürüm
3 yumurta
2 yemek kaşığı mısır nişastası
Topaklar kaybolana kadar karıştırın
bir yumurtaya dalmak
Ekmek kırıntıları serpin
Bitkisel yağ ısı
Altın kahverengi olana kadar pişirin
peçete koymak
Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder