> En Blogcu: Argan Yağının Cilde faydaları nelerdir

25 Temmuz 2014 Cuma

Argan Yağının Cilde faydaları nelerdir

Argan Yağı Cilde faydası

Argan Yağının  Cilde faydaları nelerdir


Argan yağının daha fazla etki göstermesi için yüzünüze sürmeden önce  temizlemeniz şarttır. Temizlemiş olduğunuz yüzünüze sadece birkaç damla  uygulamak yeterli olacaktır. Argan yağı gün içinde ya da gece yatmadan  önce yüze uygulanabilir. Parmağınızın ucuna birkaç damla argan yağı  damlatın ve parmaklarınızı birbirine sürterek yağın biraz ısınmasını  sağlayın. Parmaklarınızla tüm yüz bölgenize nazikçe masaj yaparak argan  yağını yüzünüze uygulayın. Yağ çabucak cildinize nüfuz edecek ve  cildinizin canlandığını göreceksiniz.


 Kırışıklıkları azaltarak cildinizin sıklaşmasını sağlar.

 Sivilce tedavisinde oldukça etkilidir.

Cildinizin yumuşamasına yardımcı olur.

 Güneş (UHV zararlı ışınları), sigara, stres, çevre kirliliğinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak hücrelerin yenilenmesini sağlayarak cildinizi canlandırır.

 Ciltteki tahriş ve iltihaplanmayı azaltabilir.

 Göz altı kırışıklıklarında etkilidir.

Hamilelik çatlaklarının önlenmesinde faydalıdır.

 Hem kuru hem de yağlı ciltler için kullanıma uygundur.

Argan Yağı Vücuda nasıl uygulanmalı

Argan yağı masaj için de son derece uygun bir üründür. Tercihen duştan sonra temiz vücuda avuç içinde ısıtılarak uygulanması en etkili sonuçları verir. Vücut tarafından kolayca emilmektedir ve diğer yağlarda olduğu gibi yapışkan bir formda değildir, bu nedenle masaj sonrası tekrar duş alınması gerekmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder