> En Blogcu: Mini eteğiyle gündem olan öğretmen'den dekolteli pozlar.

16 Nisan 2023 Pazar

Mini eteğiyle gündem olan öğretmen'den dekolteli pozlar.

 Mini etekli KPSS öğretmeni kırmızı dekolteli pozunu sosyal medya'dan  paylaştı

Özel bir kurumda KPSS derslerine giren öğretmenin mini etekle derslere girmesi olay yaratmıştı. Bir anda ülke gündemine yerleşen olayla ilgili çok sayıda yorum gelmiş ve bu durum tartışma konusu olmuştu. O öğretmen imaj değişikliğine gitti.

Geride bıraktığımız aylarda mini etekle ders anlatmasıyla gündem olan öğretmenin yeni imajı da çok konuşuldu. Mini etekli KPSS öğretmeninin yeni imajını görenler yine sosyal medyadan yorum yağdırdı. Yeni imajını kişisel sosyal medya hesabından paylaşan genç öğretmenin ayna karşısında verdiği poz ise yine gündem oldu. Pozlarıyla çok konuşulan genç öğretmene yorum ve beğeni yağdı.



MİNİ ETEKLE DERSE GİRMESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda mini etekle ders anlatmasıyla gündem olan öğretmenin özel bir kurumda KPSS derslerine girdiği öğrenilmişti. Özel bir kurumda görev yapan ve mini etekle ders anlatması tartışma yaratan genç öğretmen bir anda ülke gündeminde geniş yer bulmuştu. Genç öğretmene gelen eleştirilerin ardından çalıştığı yer özel bir kurum olduğu için kıyafet tercihinin istediği gibi olabileceğine dair yorumlarla destek çıkanlar da olmuştu, kıyafetinden dolayı eleştirenler de. O öğretmen imaj değişikliğine gitti ve kişisel sosyal medya hesabından ayna karşısında verdiği pozları paylaştı.


benzer konular

Mini etekli Esra Bilgiç İnstagram'ı salladı.

Tatil de mini etekli pozlarıyla mest etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder