> En Blogcu: Vücut tüylerini uzatan kadına erkek mi şüphesi geldi.

19 Nisan 2023 Çarşamba

Vücut tüylerini uzatan kadına erkek mi şüphesi geldi.

 Vücut tüylerini almayan kadına sen erkeksin suçlaması yaptılar.

Tıraş olmaya karşı çıkan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Kadın bedenleri üzerine dayatılan baskılara meydan okuyan kadın vücutlarındaki tüyleri uzatarak diğer kadınlara da destek oluyor. Koltuk altını yıllardır tıraş etmeyen Fenella Fox, erkek olduğu suçlamalarına cevap verdi.

Madonna, Lady Gaga, Julia Roberts gibi birçok ünlü kadın vücudundaki tüyleri alma baskısına karşı çıkıyor. Sosyal medya ile artış gösteren güzellik standartlarına meydan okuyan kadınlar tüylerini alma zorunluluğuna yanıt veriyor. Fenella Fox, sosyal medya hesaplarında trollerin onun "bir erkek gibi kıllı " olduğunu söylediğini ancak insanların ne düşündüğünden rahatsız olmadığını ve bu yorumların yakın zamanda bir tıraş bıçağını eline almasını sağlamayacağını açıkladı.


Fenella, yayınladığı videoda tıraş olmaktan bahsetti. Kendisine sık sık sorulan- "Ne zamandır tıraş olmuyorsun?" sorusuna yanıt olarak bu konu hakkında açıklamalar yaptı. YouTube takipçilerine “Dürüst olmak gerekirse, aslında bu soruyu tek bir sayıyla cevaplayamam, çünkü vücudunuzun tıraş olabileceğiniz farklı bölgeleri var, değil mi? İşte yüzün, koltuk altların, ayak parmakların, bacakların ve birkaç başka yer." dedi.

Benzer konular

63 yaşındaki kadın genç kız gibi

Vücudundan utanmayan beden tüylerini uzatan ünlü kadınlar.

Kıllarınız varsa daha iyi para kazanabilirsiniz.

Birazcık kıllı kollara sahip olan kadınların yaşadıkları.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder